Nationala

VIDEO Se conturează noua generație! Radu Drăgușin a debutat în naționala mare a României

România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 22:23
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 22:52

Partida transmisă în direct de PRO TV și VOYO a marcat debutul, la echipa națională, a noului selecționer, Edward Iordănescu. Acesta a început mandatul cu un pas greșit, însă perspectivele sunt bune.

A debutat Radu Drăgușin!

Notabil este că Edward Iordănescu a debutat doi dintre jucătorii de mare potențial pe care îi are România. Octavian Popescu, de la FCSB, și Radu Drăgușin, de la Juventus și Salernitana, au bifat primele minute în tricoul naționalei.

Cel din urmă l-a înlocuit pe Adrian Rus, în minutul 88 al partidei, când scorul fusese deja decis. Chiar și așa, e posibil ca acesta să joace mai mult în duelul cu Israel, de marți, 29 martie, transmis, de asemenea, de PRO TV și VOYO.

Poate să devină titular oricine arată valoare, eficiență și mentalitate competitivă, ceea ce eu caut. Așadar, perspectivele le sunt deschise celor doi. Sunt jucători foarte tineri pe care încercăm să îi integrăm în ceea ce înseamnă atmosfera echipei naționale, să se obișnuiască cu restul colegilor, să îi ajutăm, să le dăm chiar minute, posibil să îi vedeți și pe teren și, de ce nu, să îi câștigăm pentru viitor. Dar fiți siguri că sunt și alți jucători tineri și foarte tineri pe care îi avem sub observație pentru perioada imediat următoare”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, despre cei doi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!