Uruguay Echipa Nationala Nationala

FOTO: Scene INCREDIBILE pe National Arena! Stewarzii au evacuat spectatorii care ii injurau pe Sandu si Dragomir! Ce banner au interzis:

Spectatorii de pe National Arena care au venit sa protesteze impotriva conducerii fotbalului romanesc au fost dati afara de pe stadion!!!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Februarie 2012, 23:22
Data actualizarii: Joi 01 Martie 2012, 09:20

La inceput, un roman a fost evacuat de pe National Arena de fortele de ordine pentru ca flutura un steag al Uruguayului. Cei din jurul lui n-au fost de acord si au sarit in ajutorul lui cerandu-le stewarzilor sa il lase in pace. Acesta a fost insa in cele din urma scos de pe stadion.

Apoi, in repriza a doua, mai multi suporteri care afisau un banner impotriva lui Dumitru Dragomir si care scandau impotriva sefului LPF si a lui Mircea Sandu au fost evacuati de pe stadion cu forta. "FRF=RMGC", scria pe bannerul lor.

Tot stadionul a inceput sa fluiere si sa scandeze "Mitica la puscarie", in timp ce jandarmii si-au facut aparitia pe arena.

UPDATE. Revolta de pe national arena a inceput in momentul in care fanii Craiovei au afisat un banner cu "Stiinta nu mare". In urma incidentelor de pe stadion, celebrul fan al Stiintei "Postasul" a fost retinut si dus la sectie!

Modifică setările cookies