Scandal in BUCATARIA INTERNA a FRF inainte de Euro :) Pompiliu Popescu publica MENIURILE de la nationala si anunta ca il da in judecata pe Burleanu pentru acuzatii mincinoase

Scandal in BUCATARIA INTERNA a FRF inainte de Euro :) Pompiliu Popescu publica MENIURILE de la nationala si anunta ca il da in judecata pe Burleanu pentru acuzatii mincinoase

Dat afara de Burleanu de la nationala, doctorul Pompiliu Popescu raspunde dur si il da in judecata pe seful FRF | Razvan Burleanu va raspunde atacurilor lui Pompiliu Popescu luni, in direct la Sport.ro, la 21:00

Intr-un comunicat de presa emis astazi, doctorul Pompiliu Popescu anunta ca "este decis sa-l actioneze in justitie pe presedintele FRF, Razvan Burleanu, urmare a gravelor acuzatii pe care acesta le-a adus si care i-au adus atingere reputatiei personale si profesionale".

Pompiliu Popescu mai noteaza in comunicatul de presa: "Afirmatiile grave lansate in spatiul public de presedintele FRF referitoare la "meniul jucatorilor nationalei din ziua si preziuna meciului/meciurilor cu Finlanda", "acordarea de consultatii medicale nefiscalizate in hotelul nationalei din Antalya 2016, unor jucatori apartinand unor cluburi romanesti", precum si cele referitoare la achizitionarea de medicamente pentru loturile nationale/jucatorii echipei nationale", au afectat imaginea si reputatia profesionala a dr. Pompiliu Popescu si a staffului sau medical, inscriindu-se in registrul unor acuzatii nefondate"

Pompiliu Popescu a trimis alaturi de comunicat si cateva documente prin care sustine ca acuzatiile sefului FRF sunt false.

Acesta recunoaste ca l-a consultat pe Dan Roman in Antalya, jucator la FC Botosani, insa nu a exista nicio pretentie materiala. (foto mai jos).

In cazul acuzatiilor privind achizitionarea de medicamente, fostul medic al nationalei a prezentat urmatorul document (foto mai jos)

In final, acesta a publicat si meniul jucatorilor nationalei la meciurile cu Finlanda.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies