Nationala

Sanmartean, OUT de la nationala! Un fost stelist l-a inlocuit pentru cantonamentul din Turcia! Vezi de ce rateaza convocarea "Messi" din Liga 1:

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat astazi ca Lucian Sanmartean nu va merge cu nationala in cantonamentul din Turcia

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2012, 18:59
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2012, 18:57

Mijlocasul echipei FC Vaslui, Lucian Sanmartean, nu va mai participa la turneul de pregatire din Analya al primei reprezentative din cauza unor probleme familiale, in locul sau fiind convocat Laurentiu Marinescu (Universitatea Cluj), informeaza frf.ro.

Turneul de pregatire din Antalya va avea loc in perioada 21 ianuarie - 2 februarie.
Miercuri, atacantul Costin Curelea (Sportul Studentesc), accidentat, a fost inlocuit cu Adrian Markus (FC Bihor) in lotul echipei nationale.

In Turcia, nationala de seniori va sustine doua meciuri amicale, primul la 27 ianuarie, de la ora 20.00 (sau 20.30), fiind la Belek, contra reprezentativei Turkmenistanului. A doua partida se va disputa in 31 ianuarie, tot la Belek, impotriva unei echipe de club din strainatate.

Plecarea celor doua loturi spre Antalya este prevazuta sambata, de la ora 18.30, la bordul unei curse charter, de pe aeroportul Henri Coanda, revenirea fiind programata la 2 februarie, in jurul orei 16.00.

Sursa: Mediafax


Modifică setările cookies