Sanmartean, CRITICAT de Iordanescu dupa meciul cu Lituania: "Sunt ingrijorat" Ce probleme are nationala inainte de meciul cu Spania

Lucian Sanmartean Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2016, 09:36
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2016, 09:37

Nationala Romaniei a castigat amicalul cu Lituania, insa selectionerul Anghel Iordanescu nu e multumit de multi dintre elevii sai. 

Lucian Sanmartean joaca meci de meci in Arabia Saudita, insa selectionerul nu este multumit de forma sa. Mijlocasul nu s-a ridicat la nivelul fizic dorit de Iordanescu. Selectionerul a vorbit si despre atacantii nationalei, care n-au impresionat la Giurgiu.


"Sunt ingrijorat ca avem jucatori care evolueaza in strainatate si care au lipsa de turatie pentru ca nu evolueaza constant la echipa de club. Sanmartean, de exemplu, nu are ritmul pe care l-am vrea noi",
a spus selectionerul la conferinta de presa, pentru ca apoi sa vorbeasca si despre atacanti: "Am bagat tot ce avem mai bun in atac. Am jucat cu Rusescu, am jucat cu Keseru, golgheterul Bulgariei, cu Hora, golgheterul Romaniei, cu Stancu. Ne-a lipsit omogenitatea, relatiile de joc, dar asta si din cauza faptului ca nu au jucat toti de la inceput".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!