FOTO S-a schimbat executantul de penalty-uri la națională după ratarea lui Stanciu cu Kosovo 

Razvan Marin Nicolae Stanciu Romania - Andorra Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:38
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:43

România - Andorra s-a jucat în runda a opta a preliminariilor EURO 2024.  

Tricolorii au jucat într-o atmosferă incredibilă duelul de pe Arena Națională, sub privirile a peste 20.000 de copii. Scorul a fost deschis de Nicolae Stanciu, cu o execuție magistrală din lovitură liberă, de la marginea careului, în minutul 23. 

În minutul 28, Ianis Hagi a dublat avantajul tricolorilor cu un șut din interiorul careului, în urma unei centrări extrem de bună a lui Nicușor Bancu. În minutul 44, România a primit penalty, după ce același Ianig a fost faultat în careu de Garcia, iar arbitrul a arătat instant punctul cu var. 

Răzvan Marin, gol din penalty pentru România 

După ratarea lui Nicolae Stanciu de la meciul cu Kosovo, tricolorii și-au schimbat executantul. Chiar căpitanul recunoștea după meciul încheiat cu 2-0 că nu va mai executa el loviturile de pedeapsă. Astfel, cel desemnat a fost Răzvan Marin. 

Mijlocașul lui Empoli a reușit să îl învingă fără probleme pe portarul advers și a dus astfel scorul la 3-0. 

Stanciu: "N-am un istoric bun la penalty-uri!" Ianis Hagi și Răzvan Marin preiau ștafeta la punctul cu var

Stanciu putea deschide scorul în actul secund cu Kosovo dar a ratat o lovitură de la 11 metri acordată în urma unui fault asupra lui Florinel Coman. 

"La vestiar am încercat să nu întrebăm ce se întâmplă afară, știam că vom continua meciul, știam că nu trebuie să ne ia capul, să intrăm într-o degringoladă, să fim prea agresivi, să facem greșeli. Singurul mesaj a fost răbdare și calm.

La penalty, din păcate, n-am istoric bun la penalty-uri, le-am zis că eram sigur că voi marca golul victoriei. Știu cât iubesc națională. Ianis și Răzvan Marin se vor bate pentru cine va fi executant acum.

Șansele sunt la fel, ne așteaptă două meciuri dificile, chiar dacă mulți se gândesc că vor fi ușoare. În Belarus va fi un meci greu, toți am văzut meciul lor cu Kosovo, știm că nu va fi ușor, dacă vom lua cele șase puncte vom face un pas mare", a încheiat Nicolae Stanciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!