CA-LI-FI-CA-RE! Nationala lui Hagi Jr. merge la Turul de Elita dupa doua victorii in grupa: 6-1 cu Danemarca, 1-0 cu Andorra!

Autor: Sport.ro
Marti 30 Septembrie 2014, 17:23

	CA-LI-FI-CA-RE! Nationala lui Hagi Jr. merge la Turul de Elita dupa doua victorii in grupa: 6-1 cu Danemarca, 1-0 cu Andorra!

Nationala U17 a Romaniei, antrenata de Florin Raducioiu si condusa din teren de Ianis Hagi, s-a calificat la Turul de Elita, ultima faza preliminara inainte de Euro 2015.

UPDATE: Romania a castigat ultimul meci din grupa, 1-0 cu Andorra si s-a calificat la Turul de Elita, ultima faza preliminara inainte de Euro 2015. Unicul gol al meciului a fost reusit de Florinel Coman, din penalty.

Selectionerul Florin Raducioiu a folosit urmatoarea echipa: Poiana - Motreanu, Ghita, Harald, Szabolcs - Costache, Tanase - Mihalcea (Carnat '41), Hagi (Oaida '41), Ciobanu (Gisa '60) - Coman.

Romania a incheiat grupa de calificare pe pozitia a doua, dupa Cehia, care a castigat toate meciurile din grupa.

Rezultatele Romaniei inregistrate la turneul din Andorra au fost 1-2 cu Cehia, 6-1 cu Danemarca si 1-0 cu Andorra.


Romania a inceput dezamagitor grupa de calificare, cu o infrangere in fata Cehiei, dar a revenit spectaculos cu o victorie zdrobitoare in fata Danemarcei, scor 6-1. Nationala antrenata de Florin Raducioiu joaca astazi, de la 17:30, cel mai accesibil meci al grupei, contra Andorrei, iar o victorie ne califica la Turul de Elita din primavara.

Golgheterul Florinel Coman si capitanul Ianis Hagi au fost protagonistii victoriei de senzatie cu Danemarca. Atacantul venit de la Academia Hagi a inscris trei goluri, iar Hagi Jr. si-a trecut in cont doua assisturi. Celelalte goluri au fost marcate de Motreanu, Gasa si Virgil Ghita.


In celalalt meci al grupei, Danemarca joaca impotriva liderului grupei, Cehia.

Cum arata clasamentul:

1. Cehia 2m ... 6p (3-1)
2. Romania 2m ... 3p (7-3)
3. Danemarca 2m ... 3p (4-7)
4. Andorra 2m ... 0p (1-4)

La Turul de Elita se califica primele doua echipe si cele mai bune 5 ocupante ale locului 3 in cele 13 grupe de calificare.

Turul de Elita se disputa in primavara si este ultima faza preliminara pentru Euro 2015, turneul final ce va fi gazduit de Bulgaria.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies