Ianis Hagi Andorra Romania Nationala

CA-LI-FI-CA-RE! Nationala lui Hagi Jr. merge la Turul de Elita dupa doua victorii in grupa: 6-1 cu Danemarca, 1-0 cu Andorra!

Nationala U17 a Romaniei, antrenata de Florin Raducioiu si condusa din teren de Ianis Hagi, s-a calificat la Turul de Elita, ultima faza preliminara inainte de Euro 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 17:23
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 20:00

UPDATE: Romania a castigat ultimul meci din grupa, 1-0 cu Andorra si s-a calificat la Turul de Elita, ultima faza preliminara inainte de Euro 2015. Unicul gol al meciului a fost reusit de Florinel Coman, din penalty.

Selectionerul Florin Raducioiu a folosit urmatoarea echipa: Poiana - Motreanu, Ghita, Harald, Szabolcs - Costache, Tanase - Mihalcea (Carnat '41), Hagi (Oaida '41), Ciobanu (Gisa '60) - Coman.

Romania a incheiat grupa de calificare pe pozitia a doua, dupa Cehia, care a castigat toate meciurile din grupa.

Rezultatele Romaniei inregistrate la turneul din Andorra au fost 1-2 cu Cehia, 6-1 cu Danemarca si 1-0 cu Andorra.


Romania a inceput dezamagitor grupa de calificare, cu o infrangere in fata Cehiei, dar a revenit spectaculos cu o victorie zdrobitoare in fata Danemarcei, scor 6-1. Nationala antrenata de Florin Raducioiu joaca astazi, de la 17:30, cel mai accesibil meci al grupei, contra Andorrei, iar o victorie ne califica la Turul de Elita din primavara.

Golgheterul Florinel Coman si capitanul Ianis Hagi au fost protagonistii victoriei de senzatie cu Danemarca. Atacantul venit de la Academia Hagi a inscris trei goluri, iar Hagi Jr. si-a trecut in cont doua assisturi. Celelalte goluri au fost marcate de Motreanu, Gasa si Virgil Ghita.


In celalalt meci al grupei, Danemarca joaca impotriva liderului grupei, Cehia.

Cum arata clasamentul:

1. Cehia 2m ... 6p (3-1)
2. Romania 2m ... 3p (7-3)
3. Danemarca 2m ... 3p (4-7)
4. Andorra 2m ... 0p (1-4)

La Turul de Elita se califica primele doua echipe si cele mai bune 5 ocupante ale locului 3 in cele 13 grupe de calificare.

Turul de Elita se disputa in primavara si este ultima faza preliminara pentru Euro 2015, turneul final ce va fi gazduit de Bulgaria.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!