Miercuri 24 Ianuarie 2018, 14:06

ROMANIA IN NATIONS LEAGUE // Prima reactie a lui Cosmin Contra dupa tragerea la sorti! Ce spune despre grupa teribila a Romaniei

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit la ProTV dupa tragerea la sorti a grupelor UEFA Nations League.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

"Asta e, avem adversari puternici! Se putea putin mai bine, dar pana la urma trebuie sa jucam cu aceste echipe. Intalnim Serbia, o echipa de Mondiale. Apoi am picat din nou cu Muntenegru, echipa pe care am aratat, insa, ca o putem invinge, dupa cum am jucat la Cluj.

Lituania este o echipa periculoasa, dar in general am avut rezultate bune impotriva ei.

Cred ca putem castiga Liga Natiunilor.

Va fi greu, dar speram sa castigam aceasta grupa. Depinde si de tintarul pe care il va face UEFA. Avem un handicap, pentru ca primul meci de acasa va fi fara spectatori.

Va trebui sa fim 100% pregatiti la ora inceperii acestor meciuri, iar eu sper ca fotbalistii din strainatate sa joace cat mai mult, sa devina titulari si sa vina sa ne ajute.

Eu am incredere in mine si in echipa. S-a vazut la ultimele meciuri o atitudine buna si daca o vom pastra, vom putea castiga grupa", a spus Cosmin Contra la ProTV.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT