ROMANIA IN NATIONS LEAGUE // Burleanu: "Obiectivul e sa castigam grupa!" Romania merge la EURO 2020: "Asta e garantia si promisiunea lui Contra si a jucatorilor!"

ROMANIA IN NATIONS LEAGUE // Burleanu: "Obiectivul e sa castigam grupa!" Romania merge la EURO 2020: "Asta e garantia si promisiunea lui Contra si a jucatorilor!"

Romania a cazut intr-o grupa extrem de grea in Nations League.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, este increzator ca Romania poate castiga grupa cu Serbia, Muntenegru si Lituania si promite ca nationala noastra se va califica la EURO 2020. "Este garantia si promisiunea facuta de Contra si de jucatori".

"Partea buna e ca am picat intr-o grupa de 4, ceea ce inseamna ca avem mai multe meciuri in fata suporterilor. Partea mai putin buna este ca am picat intr-o grupa grea, cu singura echipa calificata la Campionatul Mondial. Obiectivul ramane acelasi: sa castigam grupa.

Fiecare trebuie sa fie foarte increzator in sansele noastre. Am incredere totala in Contra. Sigur, aceasta este garantia si promisiunea noastra: ne calificam la EURO. Asta e promisiunea facuta de antrenor si jucatori", a declarat Razvan Burleanu la ProTV.

Romania a picat in cea mai grea grupa posibila pentru ea, dar adevaratele socuri sunt in Seria A: GERMANIA, FRANTA SI OLANDA, in grupa

ROMANIA IN NATIONS LEAGUE // Prima reactie a lui Cosmin Contra dupa tragerea la sorti! Ce spune despre grupa teribila a Romaniei

ROMANIA IN NATIONS LEAGUE // De ce ne-a fost frica nu am scapat! Nationala, intr-o grupa cu echipele care ne-au administrat cele mai grele umilinte in ultimul deceniu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies