Reghecampf, cerut SHAREctioner al Romaniei! 100.000 de like-uri pentru prima petitie NATIONALA din fotbal

► Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

"Mi s-a propus sa antrenez Steaua si, in paralel, echipa nationala. Niciodata nu voi pleca de la Steaua pentru echipa nationala. Romania ar putea fi prima tara din lume care numeste la nationala un SHAREctioner. Pe Facebook, reteaua de socializare unde sunt 7 milioane de conturi din Romania, pagina "Reghe la nationala" a fost lansata pentru a strange like-uri in cea mai mare petitie din fotbal: un selectioner numit prin LIKE-uri.

Planul celor care au infiintat pagina "Reghe la nationala" este de a strange 100.000 de like-uri si de a merge cu ele la FRF. Lansata pe 28 martie, pagina a strans pana in prezent putin peste 4000 de like-uri.

"MI S-A PROPUS SA ANTRENEZ NATIONALA"

Dupa numirea lui Razvan Burleanu sef la FRF, Laurentiu Reghecampf anunta ca i s-a propus functia de selectioner, in paralel cu cea de antrenor la Steaua.

Intre timp, Victor Piturca a fost reconfirmat in functie. Daca Gica Popescu ar fi fost sef la Federatie "99% nu as mai fi fost selectioner", a declarat Piturca.

"Mi s-a propus sa antrenez Steaua si, in paralel, echipa nationala. Niciodata nu voi pleca de la Steaua pentru echipa nationala." - Laurentiu Reghecampf.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies