Reactia FRF dupa anuntul suedezilor ca vor sa ne ia organizarea EURO: "Nu exista nicio fisura care ar putea fi exploatata de terti" 

Reactia FRF dupa anuntul suedezilor ca vor sa ne ia organizarea EURO: "Nu exista nicio fisura care ar putea fi exploatata de terti" 

Suedezii au anuntat ca sunt dispusi sa organizeze EURO 2020, in locul Romaniei, daca ne vor fi luate drepturile din partea UEFA.

Federatia Romana de Fotbal a reactionat la declaratiile suedezilor. Conform Fanatik, FRF neaga cu vehementa zvonurile, asigurand ca Romania ramane tara organizatoare a Campionatului European din 2020. 

"Materialul pleaca de la o premisa falsa, aceea ca UEFA aar intentiona sa renunte la gazduirea a 4 meciuri ale EURO 2020 la Bucuresti. Aceasta optiune nu a fost exprimata de UEFA pe niciun canal, nici formal, nici informal si nu a fost dezvoltata in nicio circumstanta. 

Mai mult decat atat, intensitatea pregatirilor comune, UEFA – FRF – Primaria Bucuresti, nu lasa nicio fisura care ar putea fi exploatata de terti. Alegerea Bucurestiului de catre UEFA la momentul initial s-a bazat pe cateva certitudini care si-au confirmat valabilitatea in procesul de pregatire a EURO 2020:

Experienta reusita a gazduirii pe Arena Nationala a finalei Europa League in 2012

Capacitatea organizatorica a Bucurestiului demonstrata la evenimente majore precum Summit-ul NATO, Summit-ul Francofoniei

Nivelul ridicat al popularitatii fotbalului in randul romanilor

Ulterior acestei decizii de acordare a statutului de oras-gazda pentru Bucuresti, UEFA a intarit convingerea unei bune alegeri prin acordarea si a gazduirii celui mai mare eveniment non-sportiv al EURO 2020, si anume Tragerea la sorti a turneului final. Prin urmare, nici o componenta a proiectului "EURO la Bucuresti" nu poate sustine speculatii precum cele venite din Suedia", a asigurat FRF pentru Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies