Stefan Tarnovanu Echipa Nationala FCSB Nationala Ștefan Târnovanu

Reacția emoționantă a mamei lui Târnovanu după ce a aflat că fiul său e convocat la națională: „Tatăl său se roagă de sus!”

Ștefan Târnovanu (22 de ani) a fost convocat în premieră la prima reprezentativă de către Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 18:37
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 18:45

Ștefan Târnovanu a fost convocat în premieră la prima reprezentativă de către Edi Iordănescu. Naționala României va juca primele meciuri în Liga Națiunilor.

Mama lui Târnovanu, în lacrimi după ce fiul său a fost convocat la naționala mare.

„Tatăl lui se roagă de acolo, de sus!”

„Am aflat de săptămâna trecută că a fost convocat, m-a sunat Ștefan înainte de meciul cu CFR Cluj și mi-a spus. Am primit vestea cu lacrimi în ochi și cu mare emoție, normal. Așa cum trăiesc fiecare meci al lui. E o mare bucurie, pentru că a muncit enorm de la 6 ani ca să ajungă aici. Uite că după necazurile pe care le-am avut, care nu se uită, vin și astfel de momente de bucurie.

Cu siguranță tatăl lui se roagă de acolo, de sus, să îi meargă bine în continuare. E îngerul lui păzitor. Ăsta e marele regret, că nu trăiește și tatăl lui să-l vadă jucând la FCSB, să-l vadă ajuns la echipa națională, la Jocurile Olimpice. Și-a dorit tare mult. Dar din păcate Dumnezeu nu a vrut să-l mai lase printre noi. S-ar fi bucurat foarte mult, pentru că a făcut multe sacrificii pentru copii”, a spus Maria Târnovanu, potrivit ProSport.

Târnovanu a devenit titular în poarta FCSB-ului în finalul sezonului regulat, după o gafă monumentală comisă de Andrei Vlad, care i-a costat pe „roș-albaștri” trei puncte în meciul cu FC Argeș (1-0).

Maria Târnovanu recunoaște că nu se aștepta ca fiul său să fie convocat

„Nu mă așteptam, sincer, să ajungă atât de repede la echipa națională. Credeam că va fi chemat la tineret. Va fi greu cu Niță, dar important este că a ajuns acolo. A muncit de la 6 ani, s-a ținut de fotbal, a fost și un efort financiar pentru noi și sper ca acesta să fie doar începutul, să nu se oprească aici. De mic copil visa să ajungă să apere la un club mare din străinătate și sper să își îndeplinească visul. Acum, Ștefan trebuie să fie serios, să rămână cu picioarele pe pământ, să muncească și să nu plece urechea la răutăți”, a completat mama lui Ștefan Târnovanu.

Primele patru meciuri ale României din Liga Națiunilor

Sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru – ROMÂNIA

Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA

Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda

Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!