VIDEO „Nu e treaba voastră!” Răzvan Lucescu, reacție dură când a fost întrebat de întâlnirea cu Burleanu

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, au mers în luna noiembrie în Grecia pentru a purta o discuție cu Răzvan Lucescu în privința preluării naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 12:45
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 13:52

Actualul antrenor al lui PAOK a refuzat oferta venită din partea oficialilor FRF, preferând să continue proiectul început în Grecia.

Chestionat de jurnaliști în legătură cu întâlnirea pe care a avut-o la Salonic, cu Burleanu și Stoichiță, Lucescu jr. a susținut că a fost o întâlnire formală, prietenească și că nu e treaba presei ce s-a discutat acolo.

„Nu este problema voastră, sincer. Atâta timp cât este o treabă care îmi privește intimitatea, viața mea intimă și ceea ce fac eu în privat, nu e problema voastră.

Când te întâlnești cu oameni pe care îi cunoști și i-ai mai întâlnit și în alte locuri, înseamnă că poate fi vorba și de o prietenie și dacă e vorba de prietenie, nu e problema voastră.

Dar haideți să încheiem cu cancanurile. Eu am declarat în mai multe rânduri că o națională nu este de mine. Eu sunt un antrenor potrivit pentru o echipă de club. Cel puțin așa gândesc acum. Dacă mâine îmi voi schimba părere, vă voi anunțat”, a spus Răzvan Lucescu.

După 15 etape scurse din campionat, PAOK se află pe locul 3, cu 28 puncte, la două puncte distanță de AEK Athena și la 13 de liderul Olympiakos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!