Burleanu a vorbit despre meciurile nationalei! "Obiectivul e sa castigam primul meci!" Ce a spus despre jucatorii de la U21

Razvan Burleanu a prezentat concluziile sedintei Comitetului Executiv al FRF.

Presedintele FRF a vorbit despre nationala condusa de Mirel Radoi si selectionta U21, gestionata de Adrian Mutu. Primul meci al nationalei mari va fi pe 25 martie, impotriva Macedonie de Nord, iar Radoi nu va putea sta pe banca, dupa ce a fost testat pozitiv cu nou coronavirus. 

"Obiectivul Federatiei este sa castigam primul meci, daca il castigam pe primul, cu siguranta, la nivel mental, vom putea pregati foarte bine si urmatoarele doua meciuri. 

Sa nu uitam totusi de Bundesliga, si noi poate ne-am fi dorit sa avem la un moment dat, trei echipe de acelasi nivel. Nu cred ca este un impediment pentru Germania sa alinieze un prim 11 competitiv", a spus Burleanu.  

In cadrul conferintei de presa sustinute joi, Razvan Burleanu a vorbit si despre jucatorii de la nationala U21. 

"Cred ca este o generatie de tineri jucatori, extrem de talentati, care au demonstrat ca ceea ce s-a intamplat la turneul trecut nu a fost o intamplare. Cred ca au demonstrat ca minutele castigate in competitia interna, toate aceste lucruri i-au ajutat sa fie o nationala extrem de competitiva si sa putem aborda toate meciurile cu gandul la victorie. 

Cred ca daca va trebui sa dialogam doar cu cluburile din Liga 1, vom reusi sa avem o echipa foarte puternica pentru Olimpiada. Din fericire, pentru cei mai buni jucatori ai nostri ma astept sa faca pasul la echipe mari in aceasta vara. Daca ar fi sa ramana in Romania, dialogul cu cluburile din Liga 1 va fi unul extrem de bun", a spus presedintele FRF. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies