Mircea Lucescu Gheorghe Hagi Nationala

Razbunarea milioanelor de euro: un roman UCIDE visul nationalei! Turcii sunt disperati dupa Lucescu! Oferta care il face DUSMAN si pe Hagi

Turcii nu-si pot lua gandul de la Lucescu. Ii vor face o noua oferta de milioane si spera sa-l convinga sa plece de la Sahtior la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2011, 12:04
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2011, 12:09

Fotospor anunta ca federatia de la Ankara viseaza sa-l implice si pe Hagi in proiectul Lucescu. Chiar daca pare greu de crezut ca Hagi va accepta sa fie doar asistent pentru Lucescu, turcii sunt siguri ca il pot convinge sa participe la proiectul lor cu un contract serios, cu obiective importante.

Gheorghe Hagi a refuzat nationala Romaniei inainte ca Victor Piturca sa fie numit selectioner, motivand ca nu isi doreste sa preia banca Romaniei intr-un moment in care campania de calificare nu era inca terminata.

Lucescu a avut si el contacte cu FRF inainte ca fiul sau, Razvan, sa ajunga selectioner, insa a refuzat sa mai fie antrenorul Romaniei, motivand ca isi doreste sa-si incheie contractul pe care il are cu Sahtior.

Modifică setările cookies