Raspuns neasteptat al lui Sanmartean cand a fost intrebat de echipa nationala! De ce crede ca NU ar trebui convocat cu Argentina

Raspuns neasteptat al lui Sanmartean cand a fost intrebat de echipa nationala! De ce crede ca NU ar trebui convocat cu Argentina

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Sanmartean ar vrea sa joace cu Argentina pe national arena, insa crede ca lui Piturca ii va fi dificil sa il cheme. Noul mijlocas al Stelei nu vede cum ar putea selectionerul sa-si schimbe opinia in ceea ce-l priveste dupa numai doua meciuri in Ghencea.

"Nu m-am schimbat ca jucator dupa transferul la Steaua. Daca voi fi convocat, atunci vor aparea si alte discutii. Mi s-ar parea cel putin ciudata o convocare la nationala. Sunt acelasi jucator, jocul meu nu s-a transformat deloc. Daca am ajuns la Steaua si imediat sunt convocat, va fi delicat pentru toata lumea.

Pentru mine ar fi o onoare sa fiu chemat. Ar fi interesant sa joc cu cei mai mari fotbalisti din lume, sa fiu prezent acolo chiar daca nu voi juca, sa stau si pe banca", a spus Sanmartean la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies