Rapa: "Am venit la nationala! Trebuie sa raman aici!" Vezi de ce e comparat jucatorul Otelului cu Dan Petrescu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Noiembrie 2010, 07:44

	Rapa: "Am venit la nationala! Trebuie sa raman aici!" Vezi de ce e comparat jucatorul Otelului cu Dan Petrescu:

Romania - Italia, miercuri de la 21.30 LIVE VIDEO la PRO TV si www.sport.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Anuntat de selectionerul Razvan Lucescu titular pentru amicalul din aceasta seara cu Italia, Cornel Rapa spune ca nu este compesit de acest lucru, desi recunoaste ca este o persoana foarte timida. "Nu mi-e greu, pentru ca am dat de niste baieti formidabili. M-au primit foarte bine. Imi dau sfaturi, vorbesc cu mine mereu atat colegii, cat si Razvan Lucescu. El mi-a spus sa am mai mult tupeu, cred si eu ca asta imi lipseste. Pe teren sunt cum trebuie sa fiu ca tupeu. Doar ca, atunci cand sunt nou intr-un grup, sunt mai retras, vorbesc mai putin. Poate sunt prea modest, dar, odata ce colegii sunt deschisi si ma ajuta, ma integrez", spune Rapa in ProSport.

Jucatorul Otelului, care va debuta la nationala impotriva Italiei spune ca va da totul in aceasta seara pentru un rezultat mare si vrea ca aceasta convocare sa nu fie doar o inrtamplare. "Trebuie sa raman aici.Nu vanez un contract la un club mai mare decatt Otelul. Ce mi-e dat sa se intample in cariera, aia sa se intample!", spune Rapa, care este comparat cu Dan Petrescu. Debuteaza la nationala cu Italia, exact ca fostul mare fundas dreapta al Romaniei, care a fost titularizat prima oara de Emeric Ienei, la amicalul din 1989 de la Sibiu, pe care Romania l-a castigat cu 1-0.

BRAT