VIDEO Rădoi s-a răzgândit! Condiția pusă pentru a continua la naționala României 

Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea de a continua la cârma echipei naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 19:16
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 19:27

România a obținut doar o remiză cu Islanda, 0-0, în meciul disputat pe stadionul Ghencea, iar șansele tricolorilor de a-și asigura locul pentru barajul de calificare al Campionatului Mondial 2022 s-au redus considerabil. Elevii lui Rădoi au nevoie de ajutorul nordicilor, care trebuie să o împiedice pe Macedonia de Nord să obțină victoria în ultimul meci.

Cu toate că a declarat încă de la meciul cu Armenia, 1-0, din luna octombrie, că nu va continua la cârma naționalei României, Mirel Rădoi a a precizat condiția în care este dispus să rămână selecționerul primei reprezentative.

Rădoi: „Mă întreb dacă Federația va vrea să continue cu un antrenor care a terminat pe locul 3”

„Cred că și mâine ne vom gândi la ce s-a întâmplat cu Islanda. Sper doar să arătam frustarea pe teren, nu va trece foarte ușor dezamăgirea pe care a simțit-o toată lumea.

Evident că dacă vor veni la margine nu le vom spune rezultatul, indiferent care va fi scorul. Nu cred că vor fi 100% conectați la partida asta, oricât am încerca noi. Am început camapania asta cu o victorie, ar trebui să o terminăm cu o victorie. Islanda poate obține un punct și mâine seară, noi cu o minune vom termina pe locul 2, dar necâștigând aici va fi un o rușine. 

Va fi un eșec pentru mine dacă nu ne vom califica, mai departe Federația trebuie să ia o decizie. Cu pandemia, cu schimbare de generație, cu lucrurile care au fost schimbate. 

Acum mă întreb și eu dacă Federația va dori să continue cu un antrenor care a terminat pe locul 3. Eu aș fi dispus să continui, dacă lucruile pe care le-am făcut până acum sunt considerate că au fost în regulă. Ofertele pe care le-am avut le-am blocat, pentru că am vrut să fiu aici. În momentul de față nu am nicio ofertă, nu știu ce voi face. Vom vedea în fucție de rezultatul de mâine-seară”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Liechstenstein. 

Clasamentul Grupei J 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!