Rădoi l-a confruntat pe Stoichiță după conflictul de la meciul cu Islanda: „Lucrurile astea trebuie să înceteze!”

Selecționer a avut o discuție cu Mihai Stoichiță.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 18:55
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 19:23

România a obținut doar o remiză cu Islanda, 0-0, în meciul disputat pe stadionul Ghencea, iar șansele tricolorilor de a-și asigura locul pentru barajul de calificare al Campionatului Mondial 2022 s-au redus considerabil. Elevii lui Rădoi au nevoie de ajutorul nordicilor, care trebuie să o împiedice pe Macedonia de Nord să obțină victoria în ultimul meci. 

La partida cu Islanda, selecționer a fost deranjat că Mihai Stoichiță a început să le ofere indicații jucătorilor din tribună și a ținut să precizeze acest lucru la conferința de presă. Ulterior, Rădoi a mărturisit că a avut o discuție cu directorul tehnic al FRF.

Da, am discutat cu domnul Stoichiță. Dânsul a vrut doar să încurajeze băieții, sunt trăiri, e un fost antrenor, înțeleg. Dar, lucrurile astea trebuie să înceteze. Dacă sunt oameni implicați direct, este o problemă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Liechtenstein. 

De asemenea, selecționerul a vorbit și despre intervențiile conducătorilor din fotbalul românesc asupra deciziilor antrenorului. 

Fiecare face cum crede, indiferect ce contract ai, poți pleca oricând. Nu știu dacă poți să îi interzici unui patron, președinte, director sportiv să aibă o opinie. Nu ai cum”, a precizat Mirel Rădoi.

Clasamentul Grupei J

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!