Putea fi deschisa Arena Nationala inca de pe 16 februarie? Ministerul Dezvoltarii il acuza pe primarul Capitalei de dezinformare

Arena Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2016, 17:55
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2016, 18:27

National Arena s-ar putea deschide in aceasta luna, insa conform Ministerului Dezvoltarii acest lucru se putea face inca din februarie.

UPDATE: Reactia primarului interimar, Razvan Sava, pe Facebook

 

Încă o dovadă că domnul Dâncu minte și manipulează. Mai jos puteți vedea o adresă venită de la IGSU prin care mi se...

Posted by Razvan Sava on Sunday, March 6, 2016

 

 

Domnule Vicepremier Dancu, prin comunicatul dat azi de dumneavoastră tocmai ați confirmat ceea ce spuneam și eu zilele...

Posted by Razvan Sava on Sunday, March 6, 2016

Ministerul Dezvoltarii a emis un comunicat de presa in care il acuza pe primarul interimar Razvan Sava de dezinformare in scandalul National Arena.

"In cazul materialului din care este construita copertina stadionului, agrementul a fost elaborat de catre Institutul de Cercetari pentru Echipamente si Tehnologii in Constructii – ICECON S.A. Bucuresti si a fost analizat in sedinta din data de 16.02.2016 a Comisiei de avizare nr.1 a agrementelor tehnice in constructii."

"In baza avizului favorabil al Comisiei sus mentionate, Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, organism constituit pe langa Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a emis, in data de 16.02.2016, avizul tehnic pentru agrementul nr. 016-03/484-2016 pentru membrana arhitecturala pentru copertine tip Duraskin clasa C"

"Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale apreciaza ca primarul General al Municipiului Bucuresti, domnul Razvan Sava, a dezinformat opinia publica cu privire la subiectul functionarii Arenei Nationale: asa cum am aratat mai sus, documentatia pentru modificarea agrementului tehnic emis inca din 16.02.2016 a fost depusa abia in data de 04.03.2016."

"In cazul in care, domnul primar General al Municipiului Bucuresti are o alta solutie pentru redeschiderea Arenei Nationale pentru competitiile si evenimentele publice, Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale ii solicita primarului sa declare public care este solutia si de ce a nu a transmis, pana acum, institutiilor abilitate, solutiile domniei sale", scrie in comunicatul Ministerului Dezvoltarii.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!