Prins la fumat cu Franta, Iordanescu l-a lasat sa-si termine tigara cu Elvetia :) Cu Albania e ultimul cartus pentru Alibec

Prins la fumat cu Franta, Iordanescu l-a lasat sa-si termine tigara cu Elvetia :) Cu Albania e ultimul cartus pentru Alibec

ROMANIA - ALBANIA e duminica la ProTV, ora 22:00

Stanciu, Alibec, Sanmartean. Meciul cu Albania ar putea fi locul unde trei dintre cei mai tehnici jucatori ai Romaniei sa joace - in sfarsit - impreuna.

Iordanescu stie ca meciul cu Albania este vital pentru calificare. Cu un punct dupa 180 de minute, Romania se trezeste intr-o situatie similara cu cea de la Euro 2000. Doar ca atunci in meciul decisiv era Anglia, iar acum jucam cu Albania.

Iordanescu e conservator. Nu risca. Doar ca in meciul cu Albania nu va avea de ales. Cum vede peluza atacul Romaniei in a treia partida de la Euro?

Sanmartean, Pintilii - Popa, Stanciu, Stancu, Alibec

Insa o astfel de formula ar putea fi posibila abia din repriza secunda. Sanmartean nu este jucator de efort continuu. Deztabilizeaza prin dribling si pasa, insa poate fi usor anihilat prin ritm si viteza.

Aparitia lui Sanmartean cu Albania ar putea fi posibila abia din repriza secunda, atunci cand si albanezii - impresionanti prin capacitatea lor de efort - s-ar putea simti epuizati dupa 5 reprize extenuante de la Euro 2016.

Mai probabila este insa titularizarea lui Alibec. Golgheterul Astrei a prins cateva minute cu Franta, meci in care ar fi fost prins la fumat in vestiar, si a fost lasat pe banca cu Elvetia. Cu Albania este ultimul cartus. Atat pentru el, cat si pentru Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful de cabinet al premierului Viktor Orban: Ungaria, prima ţară din Europa care îşi ”redobândeşte libertatea”
BRAT
Modifică setările cookies