Presa din Rusia: "De la cer la pamant. Valuri in tribuna, valuri in teren. Jocul Rusiei? Dezgustator!"

Joi 27 Martie 2008, 11:37
"AM PRIMIT TREI BOBARNACE IN NAS!"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Cotidianul rus Sovetski Sport a scris dupa meciul amical dintre reprezentativele Romaniei si Rusiei, scor 3-0, ca "tricolorii" au desfiintat echipa pregatita de olandezul Guus Hiddink, administrandu-i o corectie severa.

"Romania a desfiintat Rusia. Echipa Rusiei a fost distrusa de nationala Romaniei in amicalul de la Bucuresti. Romanii si-au impus jocul si au fost stapanii terenului. Echipa Romaniei a nimicit Rusia intr-un mod...amical. Victorie zdrobitoare a gazdelor", a scris Sovetski Sport.

"Infrangere distrugatoare: 0-3 in Romania", a titrat Pravda.

Sport Express a scris ca in a doua repriza, desi au fost inlocuiti Mutu, Marica si Chivu, echipa Romaniei a jucat chiar mai bine, avand in vedere scorul. Sursa citata a adaugat ca echipa pregatita de Victor Piturca este una in crestere si poate fi o surpriza la Euro.

"Trei bobarnace in nas", a titrat agentia Interfax: "Nimeni nu se gandea ca echipa Rusiei va fi raspusa atat de usor de romani".

Ziarul Sport a notat: "De la cer la pamant". "Valuri in tribuna, valuri in teren. Jocul Rusiei? Dezgustator. Noroc ca a fost doar amical", a comentat Sport.

Citeste si:

Romania

Rusia

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT