Presa din Rusia: "De la cer la pamant. Valuri in tribuna, valuri in teren. Jocul Rusiei? Dezgustator!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2008, 11:37
"AM PRIMIT TREI BOBARNACE IN NAS!"

Cotidianul rus Sovetski Sport a scris dupa meciul amical dintre reprezentativele Romaniei si Rusiei, scor 3-0, ca "tricolorii" au desfiintat echipa pregatita de olandezul Guus Hiddink, administrandu-i o corectie severa.

"Romania a desfiintat Rusia. Echipa Rusiei a fost distrusa de nationala Romaniei in amicalul de la Bucuresti. Romanii si-au impus jocul si au fost stapanii terenului. Echipa Romaniei a nimicit Rusia intr-un mod...amical. Victorie zdrobitoare a gazdelor", a scris Sovetski Sport.

"Infrangere distrugatoare: 0-3 in Romania", a titrat Pravda.

Sport Express a scris ca in a doua repriza, desi au fost inlocuiti Mutu, Marica si Chivu, echipa Romaniei a jucat chiar mai bine, avand in vedere scorul. Sursa citata a adaugat ca echipa pregatita de Victor Piturca este una in crestere si poate fi o surpriza la Euro.

"Trei bobarnace in nas", a titrat agentia Interfax: "Nimeni nu se gandea ca echipa Rusiei va fi raspusa atat de usor de romani".

Ziarul Sport a notat: "De la cer la pamant". "Valuri in tribuna, valuri in teren. Jocul Rusiei? Dezgustator. Noroc ca a fost doar amical", a comentat Sport.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT