Andrei Prepelita Christoph Daum Echipa Nationala Nationala

Prepelita s-a retras de la nationala din cauza lui Daum: "Veneam si eu de la un anumit nivel" De ce s-a suparat pe fostul selectioner

Andrei Prepelita dezvaluie ca i-a cerut lui Christoph Daum sa nu-l mai cheme la nationala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017, 14:01
Data actualizarii: Joi 21 Decembrie 2017, 14:02

Prepelita a jucat doua meciuri sub comanda lui Daum, apoi a fost chemat, dar nu a mai prins niciun minut pe teren. Jucatorul i-a spus lui Daum sa cheme un jucator tanar in locul sau si nu a mai venit la nationala.


"N-am jucat foarte mult cu domnul Daum, a doua repriza a meciului cu Polonia, de acasa, si un amical cu Rusia. Am intrat bine in meci, mi-a spus-o si dansul dupa partida. Apoi, am jucat bine si in Rusia, dar au urmat apoi trei meciuri la rand in care nu am mai evoluat deloc.

Sa fi rezerva la o varsta inaintata ca fotbalist nu-ti cade bine. Asa ca, am discutat cu antrenorii secunzi si le-am spus ca ar fi mai bine sa se bazeze pe un jucator tanar care sa intre in atmosfera echipei nationale, sa fie rezerva si daca nu e nevoie de mine sa ma lase la echipa de club”, a spus Prepelita la Digi.

Si Prepelita a fost deranjat de modul in care comunica Daum cu elevii sai.

”Eu vorbesc doar de mine. In cele cinci sau sase meciuri, pe care le-am bifat la nationala sub comanda lui Daum, am vorbit de doua ori cu dansul. Ma asteptam la altceva, pentru ca veneam si eu de la un anumit nivel, jucasem in Champions League, in primavara europeana”,
a mai spus Prepelita.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies