Gest fara precedent al lui Mircea Sandu dupa meciurile JENANTE ale nationalei in Ungaria si Olanda! Anuntul facut astazi:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Martie 2013, 15:38

	Gest fara precedent al lui Mircea Sandu dupa meciurile JENANTE ale nationalei in Ungaria si Olanda! Anuntul facut astazi:

Prima reactie a lui Mircea Sandu dupa infrangerea umilitoare de la Amsterdam.

Mircea Sandu si-a cerut scuze public in fata suporterilor nationalei pentru prestatiile extrem de modeste ale Romaniei in Ungaria si Olanda.

"Eu imi cer scuze fata de suporterii romani pentru situatia jenanta in care i-am pus, in special la Amsterdam. Probabil, saptamana viitoare, Victor Piturca va avea o conferinta de presa in care va anunta care este proiectul in continuare pentru aceste calificari. Noi mizam ca locul doi este in continuare realizabil.

El ramane in continuare, are un obiectiv fixat pentru 2016. Am spus de atatea ori ca tot ce se intampla inainte de 2016 este un bonus. Asa ca trebuie sa avem putina rabdare. Ca am jucat bine in toamna si am pierdut cu 4-1 nu s-a suparat nimeni, ca am jucat prost si am pierdut cu 4-0 s-a suparat toata lumea", a spus Sandu.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a intrat în izolare. Cu cine s-a întâlnit
BRAT

Modifică setările cookies