Reghe a facut echipa pentru CUTREMURUL pe Ungaria! Becali dezvaluie dialogul pe care l-a avut cu antrenorul Stelei dupa DEZASTRUL din Olanda! Dream team-ul lui Reghe

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Martie 2013, 21:55

	Reghe a facut echipa pentru CUTREMURUL pe Ungaria! Becali dezvaluie dialogul pe care l-a avut cu antrenorul Stelei dupa DEZASTRUL din Olanda! Dream team-ul lui Reghe

Romania - Steaua a fost o iluzie la meciurile nationalei! Piturca n-a cotat pe toti stelistii chemati la lot!

La final, selectionerul a spus ca jucatorii liderului nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor lui. Declaratia l-a enervat pe antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, care a reactionat intr-o discutie pe care a avut-o cu Gigi Becali.

Reghe crede ca Piturca nu a folosit la maximum calitatile stelistilor si i-a tarnsmis lui Becali ce prim 11 ar folosi el pentru victorii cu Ungaria si Turcia.

"Antrenorul meu mi-a spus ca jucatorii nostri sunt obisnuiti sa joace fotbal. Cand au mingea, sunt obisnuiti sa joace. Dar ei daca o recupereaza si nu au cu cine juca, ce sa faca? La Steaua, se ia mingea si se paseaza in jumatatea adversa! Normal ca sunt obositi si nu au valoare daca nu fac ce fac la Steaua. E altceva la Steaua, altceva la nationala. Reghe mi-a zis ca el stie ce are de facut si o sa vedem acum, la meicurile urmatoare, cat de obositi sunt jucatorii", a comentat Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a dezvaluit si ce schimbari ar aduce Reghecampf in primul 11 la nationala pentru urmatoarele partide.

"Stiti ce mi-a mai zis mie antrenorul meu? Ca nationala asta are nevoie, in afara de jucatorii de la Steaua, de numai cativa! Sapunaru pe partea dreapta, in centru Stefan Radu sau Tamas langa Chiriches, Mutu si Torje. In rest, echipa Stelei e puternica! Mai trebuie cateva plombe! La Steaua asta e puterea maxima, recuperare si pe urma suntem naucitori pe contraatac! Noi in atac suntem buni, iar la nationala atacul nu a fost al Stelei!", a explicat Becali.

Modul în care lucra "Fabrica de bani de la Suceava". Cât costa obținerea unui permis auto
BRAT

Modifică setările cookies