Piti TALENT...la engleza: "Jucatorii irlandezi joaca in...Premierschip!" :) Replica fabuloasa la conferinta de presa

Grecia 0-1 Romania | Echipa nationala a Romaniei a debutat cu dreptul in noua campanie de calificare la EURO 2016. Tricolorii au invins cu 1-0 la Atena, gratie golului marcat de Marica in minutul 10, dintr-un penalty obtinut de Chipciu. Piturca a vorbit dupa meci intr-o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 13:49
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 14:14

Nationala Romaniei, cu doar 3 dintre titularii din barajul pentru Mondial in teren, si-a luat revansa impotriva Greciei chiar la Atena, invingand cu 1-0 prin golul marcat de Ciprian Marica. Romania a debutat cu dreptul in noua campanie de calificare la Campionatul European care va avea loc in Franta, in 2016, si pare sa fie favorita la primul loc al grupei, mai ales dupa ce Ungaria a pierdut surprinzator pe teren propriu, in fata Irlandei de Nord.

Selectionerul Victor Piturca a vorbit intr-o conferinta de presa la finalul partidei, acesta comentand pe seama meciului de pe Karaiskakis, dar si pe seama rezultatelor din celelalte doua meciuri ale grupei. Piti a raspuns intrebarilor puse de reporteri despre victoria Irlandei de Nord, acesta spunand ca nord-irlandezii sunt foarte experimentati.

Selectionerul s-a pierdut insa atunci cand a venit vorba de ligile in care evolueaza fotbalistii nord irlandezi. Acesta a spus ca selectionata Irlandei de Nord e formata din fotbalisti care joaca in Premier League si...Premierschip?! Desigur, selectionerul probabil ca se gandea la Championship, adica liga a doua engleza, in care joaca fotbalisti precum Kyle Lafferty, marcator al unui gol in meciul de la Budapesta, Jamie Ward, Corry Evans sau Craig Cathcart.

Modifică setările cookies