Piti plateste o suma uriasa daca pleaca. Ultima discutie purtata de Burleanu cu selectioner inaintea de Grecia - Romania

Plecarea lui Piturca de la nationala in tarile arabe dupa meciul cu Grecia ramane un mister. Un singur lucru e cert, daca va pleca, va plati.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 16:31
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 22:31

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a vorbit la aterizarea in Grecia despre sansele ca nationala sa ramana fara selectioner chiar dupa primul meci din preliminariile pentru Euro 2016. FRF nu a discutat cu nimeni ca sa-i ia locul lui Piturca, sustine Burleanu. Oricum, daca Piti va alege sa plece, trebuie sa plateasca o clauza de aproximativ 1 milion de euro.

"Daca Piturca are bilet spre Bucuresti sau spre tarile arabe numai Piturca poate sa raspunda. O singura discutie am avut pe marginea acestui subiect, duminica, chiar in urma cu cateva zile. Mi-a confirmat ca ramane si dupa acest meci la nationala, nu detin alte informatii. Pot sa va spun ca nu am vorbit in aceasta perioada ca destinele nationalei sa fie preluate de altcineva. Sunt o persoana care considera ca atat timp cat esti intr-o relatie contractuala, nu e normal sa vorbesti cu altcineva. Stiti ca daca Piturca era dat afara de la nationala, trebuia platita o clauza. Implicit, acelasi lucru este valabil si invers.", a declarat Razvan Burleanu.

Burleanu este optimist inaintea meciului cu Grecia. Crede ca schimbarile de la nationala Greciei vor fi un plus pentru romani in aceste preliminarii:

"In mod cert am venit aici cu gandul de a castiga. In primul rand, avem un plus de unitate, avem un plus in ceea ce-l priveste pe selectioner, daca ne gandim la selectionata Greciei, ceea ce reprezinta deja cateva avantaje. Si avantajul ca vom juca fara spectatori. Mult mai mult decat de ati lua o revansa cu Grecia este sa ne calificam. Romania are nevoie de aceasta calificare mai mult decat orice in acest moment."

"Daca ne referim la faptul ca numarul echipelor care au posibilitatea sa se califice de la 16 la 24 - grupa in care suntem, la prima vedere accesibila, nu sunt rai cei care spun ca ar trebui sa ne calificam fara probleme. Fiecare meci trebuie tratat cu maxima responsabilitate. Daca vom castiga acest meci ne putem plasa cu pretentii pentru castigarea grupei. Nu am asteptari din partea unui jucator, am asteptari din partea echipei. Sunt un grup foarte unit si cred ca asta va fi avantajul foarte mari fata de greci. Avem la lot cei mai buni jucatori pe care Romania putea sa-i dea in momentul de fata."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!