Nationala

Pintilii, gata să o trădeze pe FCSB! A discutat cu Stoichiță. Ce promisiune i-a făcut directorul tehnic al FRF

Edi Iordănescu a fost numit în funcția de selecționer al României, iar acum lucrează la definitivarea staff-ului său.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 16:41
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 16:44

Fostul antrenor al vicecampioanei FCSB încearcă să-l aducă alături de el la națională pe Mihai Pintilii (37 de ani), care a făcut parte din staff-ul său cât i-a pregătit pe „roș-albaștri” în acest sezon.

Mihai Pintilii ar fi purtat deja o discuție cu Mihai Stoichiță, potrivit fanatik, iar directorul tehnic de la Federație i-a promis că îl va ajuta să obțină mai repede licența de antrenor pentru a putea fi secundul lui Edi Iordănescu.

Mihai Pintilii nu deține, momentan, o licență de antrenor, el fiind cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

MM Stoica, surprins de discuțiile dintre FRF și Pintilii

„Pentru mine ar fi o mare lovitură, sincer, pentru că Pintilii e ca băiatul meu. E secundul numărul 1. E cursant la Școala de Antrenori, dar încă nu are nicio licență. Poate o obține, se dă vreo derogare... El știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat.

Dar nu pot să-l condamn. Nu pot să-l opresc, însă pe mine m-ar durea mult. Chiar aș fi foarte dezamăgit. Eu n-am vorbit cu Edi. Pe mine nu m-a căutat nimeni, deși înțeleg că discuții sunt de câteva zile. Vom vedea. Era normal să ne sune. Fiecare cum consideră. Nu cred că e vorba de o răzbunare, eu mă gândesc că nu se termină secunzii cu Pintilii. Dar dacă așa a considerat, că-l ajută și că pe noi nu... Nu merg mai departe”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies