Liga 1

Ar fi o pierdere uriașă pentru FCSB! MM Stoica, supărat că nu poate împiedica mutarea: „Nu pot să-l opresc. M-ar durea mult”

FCSB are putea primi o lovitură de proporții în perioada următoare.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:48
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 23:54

Edi Iordănescu (43 de ani) îl vrea pe Mihai Pintilii (37 de ani), fostul său „secund” de la FCSB, în staff-ul echipei naționale.

MM Stoica susține că Iordănescu jr. nu a luat legătura cu nimeni de la FCSB pentru a discuta despre această mutare.

Dacă va accepta să colaboreze cu noul selecționer la națională, Mihai Pintilii nu va putea ocupa funcția de „secund”, deoarece fostul mijlocaș nu deține o licență de antrenor, el fiind cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

MM Stoica: „Nu pot să-l opresc!”

„Pentru mine ar fi o mare lovitură, sincer, pentru că Pintilii e ca băiatul meu. E secundul numărul 1. E cursant la Școala de Antrenori, dar încă nu are nicio licență. Poate o obține, se dă vreo derogare... El știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat. 

Dar nu pot să-l condamn. Nu pot să-l opresc, însă pe mine m-ar durea mult. Chiar aș fi foarte dezamăgit. Eu n-am vorbit cu Edi. Pe mine nu m-a căutat nimeni, deși înțeleg că discuții sunt de câteva zile. Vom vedea. Era normal să ne sune. Fiecare cum consideră. Nu cred că e vorba de o răzbunare, eu mă gândesc că nu se termină secunzii cu Pintilii. Dar dacă așa a considerat, că-l ajută și că pe noi nu... Nu merg mai departe”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Edi Iordănescu și Pintilii au colaborat prima oară în 2015

Actualul antrenor al naționalei l-a antrenat pe Mihai Pintilii la Pandurii Târgu Jiu, în 2015, unde mijlocașul a sosit spre finalul sezonului, după experiența la Al Hilal.

Cei doi au colaborat din nou, anul trecut, la FCSB, în perioada în care Iordănescu jr. i-a pregătit pe „roș-albaștri”. Pintilii a făcut parte din staff-ul acestuia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies