Pariul lui Sandu cu echipa nationala: "Ar fi foarte bine sa ne calificam in 2014 sau 2016"

Mircea Sandu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Mai 2010, 17:43
Data actualizarii: Miercuri 19 Mai 2010, 17:45

“Nu meritam sa ne calificam la Cupa Mondiala”. O spune chiar Mircea Sandu care vorbeste despre meciurile din preliminariile CE 2012 si obiectivele lui Razvan Lucescu pe banca nationalei.

"Nu meritam sa mergem la Cupa Mondiala, sa fim seriosi. Cand meritam sa mergem, ne calificam, cand nu, nu. Nu putem noi sa ne calificam in conditiile astea. Nu avem jucatori sa ne calificam editie de editie. Daca ne vom califica in 2014 sau 2016 ar fi foarte bine. Noi speram si in 2012, pentru ca este obiectivul lui Razvan, sunt ambitiile lui. Sa dea Dumnezeu sa se califice", a spus presedintele FRF.

Mircea Sandu sustine ca partida Romania - Albania, programata la 3 septembrie in debutul preliminariilor pentru CE 2012, ar fi bine sa se joace la Piatra Neamt. "O sa incepem preliminariile cu Albania. O sa vorbesc si cu Ionut si cu Razvan sa incepem la Piatra Neamt preliminariile. Pentru ca acolo am mai jucat de doua ori, sunt conditii bune, am si castigat cele doua meciuri, e un teren bun, putem sa ajungem fara probleme cu avionul si autocarul. Nu e stabilit inca locul, dar eu militez pentru Piatra Neamt. Iar in iarna este posibil sa participam la turneul din Cipru", a mentionat Sandu.

De asemenea, oficialul FRF a anuntat ca in preliminariile CE 2012 prima reprezentativa poate juca pe stadioanele din Cluj, Piatra Neamt, Timisoara si mai putin in Bucuresti. "E posibil ca meciul cu Franta sa se joace in Ghencea sau poate la Craiova... Dar cred ca meciul cu Franta de anul viitor il vom juca aici. Din ce vad eu, Cluj, Piatra Neamt, Timisoara ar fi stadioanele unde ar putea juca echipa nationala. In Bucuresti nu cred. Poate pe Giulesti, dar nu stiu daca ne da voie pentru ca nu se vede o tusa de la tribuna oficiala. Asa ca in Bucuresti va fi mai greu, vom vedea. Speram ca odata cu terminarea Stadionului National sa jucam in Bucuresti majoritatea meciurilor", a precizat presedintele.

Mircea Sandu va urmari, sambata, din tribunele Stadionului Santiago Bernabeu finala Ligii Campionilor, dintre Inter si Bayern Munchen. "O sa merg la Madrid sa vad finala. Ne bucuram ca avem si noi un jucator acolo. Din pacate, avem asa de putini jucatori la echipe mari din Europa, e Chivu, Mutu, Rat, Marica si Radu Stefan", a adaugat el.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!