Oficialii promit un gazon PERFECT la dubla cu Ungaria si Turcia: "E mai bun decat pe Wembley!" Motivul pentru care trebuie schimbat periodic:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 17:30

	Oficialii promit un gazon PERFECT la dubla cu Ungaria si Turcia: "E mai bun decat pe Wembley!" Motivul pentru care trebuie schimbat periodic:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Viceprimarul Bucurestiului a vorbit despre probleme gazonului de pe national arena. “Se joaca foarte des”, spune Marcel Nicolaescu, care a inspectat azi suprafata de joc, inainte meciului Romania – Ungaria.

"E mai bun decat pe Wembley. Insotind echipa nationala a Romaniei inca de la Campionatul Mondial din 1994 nu am prea vazut un asemnea gazon. E o mandrie pentru noi. Au mai fost teme de rezolvat, am vorbit, si pe Wembley si la Frankfurt, nu sunt atatea meciuri cate sunt la noi. A jucat si Steaua, si Dinamo si nationala... Nu se poate, gazonul asta nu e de fier sa poata rezista la atatea meciuri. Numarul de meciuri conteaza foarte mult.

Gazonul are nevoie de momente de respiro. Aici nu respira deloc pentru ca este folosit foarte, foarte des. Eu cred ca acum va rezista. Vom lua si un aparat de fotosinteza. Am pus un strat ca radacinile sa fie mai rezistente. Era un start mai nisipos, acum e amestecat cu pamant. Sunt toate conditiile", a spus viceprimarul.

Marcel Nicolaescu a precizat faptul ca un cost total al lucrarilor de schimabare a gazonului va putea fi cunoscut saptamana viitoare: "Nu va pot spune decoamdata care sunt costurile finale. Este un program, un calendar de lucrari de reabilitare a solului. Lucrurile sunt in evolutie, probabil ca saptamana viitoare vom cunoaste si costurile finale. Suma este sub 100.000 de euro".

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT