Grecia cm 2014 Euro 2004 Romania Nationala

NU marcheaza si sunt 'PA'! Grecii au un secret teribil inainte de meciurile cu noi! Care e planul nebun cu care vor sa ne elimine:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Noiembrie 2013, 09:00
Data actualizarii: Luni 11 Noiembrie 2013, 09:02

Grecii au un secret important inainte de jocurile cu Romania.

Statistica arata ca in ultimii ani, Grecia a castigat cele mai importante meciuri pentru ea doar cu scor minim: 1-0. Astfel, daca nu luam gol, o logica simpla ne spune ca avem sanse sa ne calificam. Adica o aparare de fier ne garanteaza succesul.

Cand au iesit cei mai buni din Europa, la EURO 2004, grecii au reusit ca dupa grupele competitiei sa treaca de Franta (sferturi) cu 1-0, de Cehia (semifinale) cu 1-0 si de Portugalia (finala), tot cu 1-0.

Mai mult, strategia a functionat si in aceste preliminarii: Grecia s-a calificat la baraj dupa ce in nu mai putin de 5 partide a batut cu 1-0! Adica: Slovacia de doua ori, Letonia, Lituania si Liechtenstein.

In plus, pe langa faptul ca grecii inscriu doar cat sa aiba un avantaj pe care il protejeaza pana in ultimul minut, trebuie spus ca adversarii nostri se apara nebuneste: in 8 meciuri din 10 in preliminariile CM 2014 ei nu au primit gol!

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!