"Nu l-am simtit ca vrea sa joace si altfel. E sinucigas, e kamikaze!" Ce a spus Mihai Mironica despre Radoi dupa dialogul pe care l-au avut in direct

Mihai Mironica si Mirel Radoi au avut un dialog in direct dupa infrangerea din Armenia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 23:17
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 23:26

Comentatorul PRO TV a ramas apoi in platou alaturi de Ciprian Marica pentru comentarii pe marginea partidei. Mironica nu crede ca Mirel Radoi are de gand sa schimbe ceva in stilul sau in continuarea campaniei de calificare.

"Nu l-am simtit ca ar vrea sa vada fotbalul si altfel. Introducerea lui Cretu, era un semn clar ca... i se parea extraordinar de mult ce a facut. Nu cred ca se va schimba. Va ramane un antrenor sinucigas, kamikaze. E interesant sa ai un asemenea antrenor, dar deocamdata nu-l ajuta rezultatele", a spus Mironica live la PRO X.

Ce dialog au avut in direct Mihai Mironica si Mirel Radoi:

Mironica: In momentul in care Romania rastoarna scorul, ai ales sa ramai sus cu echipa, nu ai betonat defensiva, nu ai ales sa inchizi jocul. Cum explici aceasta abordare a ta? Stim ca asa consideri ca se joaca modern. Nu crezi ca ar fi trebuit sa faci niste schimbari mai prudente dupa ce Romania a trecut in avantaj?
Radoi:
Si dumeanoastra vi se pare ca introducerea lui Alex Cretu a fost sa-l bagam atacant? Nu a fost sa inchidem jocul?
Mironica: Ii aveam pe Keseru si Puscas, doi jucatori in flanc, Man si Tanase, de asemenea un jucator care nu era un aparator prin excelenta, Marin, la inchidere. Chiar daca noi conduceam, aveam o echipa foarte expusa. Alti antrenori ar fi avuto altfel de abordare si iti aduci de cand erai jucator al nationalei.
Radoi:
Puteti sa-i intrebati pe dansii, sa vorbiti cu conducerea Federatiei sa-i aduca pe dansii. Asa gandim lucrurile, nu inseamna ca asa e cel mai potrivit. Aaca asa credeti si astea sunt masurile care trebuiau luate pentru ca va pricepeit mai bine, sigur, e posibil sa aveti dreptate, noi nu ne pricepem. Atat am putut in seara asta, din punctul de vedere al staff-ului.
Mironica: Nu am zis ca asa trebuia sa faci, te-am rugat sa justifici aceasta abordare dupa ce Romania a ajuns in avantaj, la 1-2.
Radoi:
Daca gasiti ceva mai departe, o sa discutam argumente si contraargumente la nesfarsit. V-am raspuns sincer. Daca va spun ca Alex Cretu a fost introdus sa inchida jocul, imi spuneti ca erau doi atacanti. Daca va uitati cum erau dispusi jucatorii, vedeati ca Claudiu Keseru venea intre linii tocmai pentru a ptuea sa tinem de balon!

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies