Niculae:"Tamas va fi vedeta la Celtic!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Iulie 2008, 13:58
Niculae:"Tamas va fi vedeta la Celtic!"
Marius Niculae a declarat ca eventualul transfer al lui Gabriel Tamas la Celtic Glasgow, ar fi benefic atat pentru jucator, cat si pentru club, scrie Daily Record.

„Gabriel este un jucator puternic si este potrivit pentru stilul de joc scotian. Este foarte bun in jocul aerian si este destul de rapid pentru un fundas, care are si un sut foarte bun din lovitura libera.

Transferul la Celtic ar fi bun atat pentru Gabriel, cat si pentru club, deoarece este un fotbalist bun, care poate iesi foarte usor din aparare cu balonul. Va fi o vedeta la Celtic, daca vor plati pe el 3,5 milioane de lire sterline. Gabriel este o persoana buna, dar nu are un cuvant de spus in vestiarul Romaniei, deoarece este inca tanar.

Avem un vestiar cu jucatori precum Chivu, Mutu si Contra, deci este unul dintre baietii cu experienta mai putina. Dar pentru varsta sa cred ca a invatat destule lucruri si ne-a fost foarte util la Campionatul European. A aratat ca poate juca la acel nivel si ca poate atinge multe lucruri in joc. Ar fi bine sa mai fie inca un roman in prima liga scotiana, totusi nu orice roman, ci unul de calitate. Asta ar fi bine", a spus Niculae.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT