Nationala

Nicio selectie fara scandal! Craiova se plange ca are jucatori la nationala, Iordanescu e dispus sa reunte la ei: "Sa-mi dea in scris"

Craiova are trei jucatori convocati in nationala divizionara. Lotul complet AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 08:43
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 08:58

Ideea lui Anghel Iordanescu, de a organiza un turneu de doua saptamani cu o nationala divizionara, a fost aspru contestata de oficialii de la Steaua si Craiova.

Helmuth Duckadam s-a plans ca turneul din Antalya ii strica programul de pregatire lui Galca, iar Sorin Cartu a fost si mai transant: "Asta nu e nationala. E inadmisibil! Pregatirea unei astfel de echipe o strica pe cea a formatiei de club. Cand mai cristalizam formula de joc? Nu e normal!"

In replica, Anghel Iordanescu i-a transmis lui Cartu ca este dispus sa renunte la cei trei jucatori convocati de la Craiova - Balgradean, Dumitras si Vatajelu - daca primeste o cerere oficiala in acest sens.

"Sorin Cartu mi-a fost si imi va ramane un prieten apropiat, dar vreau sa-i reamintesc ca pe vremea lui, atunci cand era chemat la echipa nationala, era dispus sa vina si in alergare usoara de la Craiova. Pe vremea mea, eu ma duceam si descult la nationala, numai sa fiu convocat."

"Daca Sorin este deranjat, ii promit ca daca imi da scris ca asta e dorinta jucatorilor convocati de mine sa nu vina la echipa nationala am sa vorbesc cu presedintele FRF si o sa-i lasam acasa. Sincer, pe Steaua o inteleg, pentru ca e vorba de opt jucatori, nu inteleg insa reactia lui Sorin Cartu", a declarat Iordanescu la DigiSport.

Modifică setările cookies