IPOTEZA SOC "Daca MUTU nu era dat afara de la nationala, poate nu lua nenorocita aia de pastila!"

Razvan Lucescu Echipa Nationala Mircea Sandu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2010, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2010, 18:22

"Ne vom intoarce din Franta cu poalele in cap! Poate ii reinnoiesc contractul lui Razvan pana in 2018!"

Agentul Becali critica nationala lui Razvan Lucescu.

"Cred ca Sandu a spus asta ca sa calmeze lucrurile. Dar daca el gandeste asa, daca in acest moment si inaintea unui meci important cu Franta si cu putine sanse de a veni cu puncte, cred ca lucrul cel mai firesc ar fi ca Federatia impreuna cu antrenorul sa plece cu toti de acolo, cu ultimul om care matura acolo, pe la Federatie. Asta daca nu se califica nici la Mondialul din 2014.

Sansele noastre se pastreaza la 50 la suta doar daca castigam in Franta. Eu nu spun ca Florescu nu e jucator de fotbal. Problema mea este ca, daca i s-ar da un numar de la 13 in sus nu ar fi nicio suparare. Numarul lui de pe spate e problema mea. Sunt pesimist acum, nu cred ca vom castiga in Franta. Vom plange din nou cum plangem dupa fiecare meci al echipei nationale. Ne organizam bine, facem proiect bine, turnam temelia, dar nu ajungem la acoperis.

Ma deranjeaza optimismul antrenorului si al stafului, dar dupa meciul cu Franta vom veni cu genunchii storsi, cu poalele in cap... Dar atunci va fi tragedie. Poate ii reinnnoiesc contractul lui Razvan pana in 2018! Atunci chiar nu vom mai avea placerea de a comenta, pentru ca nu avem ce mai comenta", a spus agentul Becali la gsptv.

"Pana nu revine Mutu la echipa nationala nu o sa facem nimic. Si nu vreau sa creada lumea ca daca vine Mutu, rupem tot. Dar daca nu era dat afara de la nationala, poate nu lua nenorocita aia de pastila, era in forma maxima si la Fiorentina, dar si la echipa nationala ", a spus agentul Becali pentru Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!