Mutu a dat o megapetrecere in noul sau club dupa 3-0 cu Rusia!

Joi 27 Martie 2008, 20:18
GHENCEA LA PICIOARELE LUI MUTU

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mutu a jucat rolul lui Basescu in Ghencea - a facut o baie de multime dupa victoria cu rusii, carora fanii Romaniei le-au schimbat repede numele in ... rasii.

Mutu a facut cinste nationalei dupa 3-0 cu Rusia - in noul sau club. De la petrecere au lipsit sefii Sandu si Lupescu, dar si Piturca. Inainte sa dea de baut, Mutu a facut o baie de multime in Ghencea, unde acum un an si jumatate a facut o baie de sange - atunci a iesit cu capul spart.

Si Piturca a intrat in gura fanilor, care dupa 3-0 cu Rusia, viseaa frumos pentru EURO. Ogararu a oferit insa faza serii - are o familie prea mare pentru o masina atat de mica. Daca Ovidiu Petre a fost luat de iubita sa, Radoi l-a pus sofer pe fiul sau - Denis, pericol public. Goian a dat insa circulatia peste cap in Ghencea - Tamas l-a claxonat cel mai tare pentru ca se grabea sa ajunga la spital dupa accidentarea suferita cu rusii.

Citeste si:

Romania

Mutu

Rusia

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT