Moment incredibil la nationala! Prima DEMISIE de la venirea lui Daum, dupa ce a fost in sedinta cu noul selectioner: "Nu-mi convine! Am fost supus unui interviu de angajare!"

Moment incredibil la nationala! Prima DEMISIE de la venirea lui Daum, dupa ce a fost in sedinta cu noul selectioner: "Nu-mi convine! Am fost supus unui interviu de angajare!"

Finala de la Euro, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV de la 22:00

Daniel Isaila s-a despartit astazi de nationala Romaniei, dupa ce a avut o intalnire cu noul selectioner, Daum.

Isaila a fost nemultumit ca ceea ce trebuia sa fie o discutie in care germanul sa-l cunoasca mai bine pe fostul secund al lui Iordanescu s-a transformat intr-un interviu de angajare, asa cum sustine acesta.

"A fost o discutie foarte interesanta, este un antrenor titrat, nu degeaba a avut rezultatele pe care le-a avut peste tot pe unde a fost. Eu am fost impresionat de acest lucru, de mentalitatea dansului, de felul cum gandeste."

"Ii inteleg temerile, a vrut sa ne cunoasca, insa prefer ca in momentul asta sa renunt. Au fost niste lucruri care, pe undeva, nu mi-au convenit. Am fost supus unui interviu de angajare si a ramas ca imi da un raspuns pana miercuri. Eu in premiera anunt ca renunt la echipa nationala in acest moment."

"Am discutat cu domnul presedinte, cu Burleanu, si am cazut de acord ca sa continuam, ca urma sa iau contact cu antrenorul principal sa ma cunoasca, sa ia cat mai multe informatii despre jucatori. Dar a fost cu totul si cu totul altceva. Dansul mi-a transmis ca miercuri imi va da un raspuns, iar eu poate ca il ajut cu decizia mea."

"Am avut foarte multe oferte, le-am refuzat pana astazi si, in momentul de fata, nu am nimic concret. Dar vom vedea", a spus Daniel Isaila la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies