Mobilizare generala: maghiarii au anuntat traseul pe care vin in Romania! Unde va fi fan zone-ul din Bucuresti:

Mobilizare generala: maghiarii au anuntat traseul pe care vin in Romania! Unde va fi fan zone-ul din Bucuresti:

2852 de suporteri maghiari vor face deplasarea la Bucuresti pentru meciul de sambata de pe National Arena. Politistii si jandarmii bucuresteni sunt in alerta.

Fortele de ordine romanesti nu vor sa repete greselile de anul trecut, cand vizita ultrasilor maghiari a transformat Bucurestiul intr-un camp de lupta. Jandarmii si politistii bucuresteni promit masuri exceptionale pentru ca meciul anului in Romania sa ramana doar un eveniment sportiv.

In septembrie 2013, suporterii maghiari au pornit scandalul inca din Gara de Nord si l-au continuat in Centrul Vechi si in drum spre stadion.

De data asta, jandarmii vor sa faca "marcaj strans" la fanii maghiari, iar acestia sa aiba trasee bine stabilite de la care sa nu se abata niciun moment.

Din cei 2852 de suporteri care vor face deplasarea la Bucuresti, jumatate vor veni cu un tren de la Budapesta, iar cealalta jumatate, in 70 de autocare puse la dispozitie de federatia maghiara, scrie nemzetisport.hu.

Trenul va opri in mai multe orase din Ungaria, pentru a-i "culege" pe ultrasi, iar apoi va merge in Romania pe traseul Nadlac - Arad - Deva - Sibiu - Ploiesti - Bucuresti.

Autocarele vor fi escortate de jandarmerie inca de la intrarea in tara si se vor deplasa pe traseul Turda - Alba Iulia - Sibiu - Brasov - Ploiesti - Bucuresti.

Odata ajunse in Bucuresti, autocarele se vor deplasa pe traseul Soseaua Pantelimon - bd. Pierre de Coubertin - Vatra Luminoasa - str. Tony Bulandra. Suporterii care ajung cu trenul in Gara de Nord vor fi urcati in autocare si dusi direct in fan zone-ul amenajat special pe strada Tony Bulandra.

Pe National Arena, suporterii maghiari vor umple sectoarele 125, 126, 355, 356, 357, 358.

Citeste si:RomaniaUngaria
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies