Liga Profesionista de Fotbal ii premiaza pe STUDENTI! LPF a lansat in PREMIERA un program educativ si ofera burse speciale

LPF Facultatea de Management Liga Profesionista de Fotbal SNSPA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 15:54
Data actualizarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 16:10

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) le va oferi studentilor sansa de a urma cursurile Facultatii de Management din cadrul SNSPA subventionate din bugetul institutiei.

Iustin Stefan, Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat astazi incheierea unui parteneriat cu Scoala Superioara de Studii Politice si Administratie, LPF urmand sa acorde 4 burse speciale in valoare totala de 4.000 de euro (1.000 de euro fiecare).

Astfel, studentii Facultatii de Management cu cele mai bune rezultate vor putea beneficia de bursele oferite de Liga Profesionista de Fotbal, acestia urmand sa aiba si sansa de a cunoaste proceduri de marketing sportiv, dar si alte povesti din lumea sportului.

"Managementul sportiv nu este doar o colectie de informatii si date despre cum se conduce o Liga, un club sau o baza sportiva. In sportul profesionist, este vorba de drumul spre victorie, spre performanta, iar managerul are tocmai misiunea de a gasi calea si resursele pentru obtinerea rezultatelor asteptate de fani", a spus Iustin Stefan.

LPF va acorda cele 4 burse in luna iulie a anului viitor, cate una pentru fiecare an universitar (I, II si III), dar si una pentru seful de promotie.

"Prin aceasta initiativa in premiera, LPF ofera sansa managerilor debutanti de a se familiariza cu lumea fascinanta a sportului si de a cunoaste atat avantajele, cat si neajunsurile ei. Totodata, LPF doreste sa faca un prim pas pentru modernizarea managementului sportiv in Romania, tragand totodata un semnal de alarma asupra necesitatii formarii profesionale a unor tineri talentati pentru organizarea sportiva a generatiilor viitoare", se mai arata intr-un comunicat LPF.

Sursa FOTO: LPF.RO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!