Nationala

MM Stoica, cuvinte mari despre Ladislau Boloni: „Nu cred că poate să fie cineva mai bine pregătit”

FRF se află în negocieri avansate cu Ladislau Boloni în privința preluării băncii tehnice a naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 23:41
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 23:49

MM Stoica, directorul general al FCSB, laudă inițiativa FRF de a purta negocieri cu experimentatul antrenor, care a pregătit-o ultima oară pe Panathinaikos, în sezonul 2020/2021.

„Cred că a fost o discuţie preliminară înainte ca ei sa meargă la Nice. Dacă erau diferenţe foarte mari, pretenţii salariale mai mari nu cred că avea sens excursia până acolo. Dacă s-a întâmplat, înseamnă multe. Dacă se concretizează şi Boloni semnează nu am în garderoba pălărie, dar îmi achiziţionez una ca să o scot în fata federaţiei.

La ce ştim noi despre Boloni pare varianta cea mai bună. Având în vedere că s-a vehiculat doar nume cu puţină experienţă... Boloni este şi medic stomatolog care încearcă mereu să perfecţionez. Nu îl văd să stea relaxat, îl văd că se uita mereu la fotbal. El muncea mult când era selecţioner.

Eu salut iniţiativa FRF şi m-aş bucura mult să vină selecţioner. A luat titlu în Belgia cu o echipă care nu era favorită la titlu. Asta e de subliniat. Când a plecat de la echipa naţională a fost o eroare. Nu era un antrenor cu un CV impresionant, dar nu trebuia scăpat după un an de zile.

Un stomatolog nu poate să nu fie meticulos. Nu cred că poate să fie cineva mai bine pregătit. Cred ca a fost impresionat de ofertă, nu cred că se astepta. Cred că are pe dreapta, cum se zice, şi nu se gândeşte la salariu acum”, a susținut MM Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Rădoi s-a despărțit de națională la finalul lunii noiembrie

Fostul selecționer al echipei naţionale a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Rădoi a preluase funcţia de selecţioner la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

După decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea selecţionatei României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, dar şi cu antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru a le propune preluarea postului, însă niciuna dintre soluţii nu s-a concretizat.

Modifică setările cookies