Mitrita iese la ATAC dupa ce a fost criticat la nationala: "Rautatea voastra nu ma doboara!" Mesajul starului de la New York

Mitrita iese la ATAC dupa ce a fost criticat la nationala: "Rautatea voastra nu ma doboara!" Mesajul starului de la New York

Trimis in tribuna de Contra la meciul cu Feroe, Alex Mitrita a fost criticat pentru modul in care s-a prezentat la nationala.

Mitrita a fost protagonistul unui transfer spectaculos in aceasta iarna, 9 milioane de dolari de la Craiova la New York City FC, echipa detinuta de seicii care investesc la Manchester City.

Dupa un debut bun in SUA, Mitrita a primit convocarea la nationala, insa l-a dezamagit pe Contra. Selectionerul l-a titularizat in Suedia, insa l-a schimbat la pauza. Dezamagit de atitudinea jucatorului la antrenamente, Contra l-a trimis in tribuna la meciul cu Feroe de la Cluj, castigat de nationala cu 4-1.

Dupa meci, Contra a anuntat ca Mitrita va mai fi chemat doar daca se va prezenta mai bine fizic.

"Mitrita a stat in tribuna astazi, e o chestie interna. E o chestiune interna si nu vreau sa zic mai mult. Nu am avut un schimb de replici, nu, in niciun caz. Dar a fost vorba de datele InStat si de ce am vazut in aceste zile. Eu nu sunt un antrenor ranchiunos, nu am fost niciodata. Daca Mitrita va juca bine la echipa de club si va veni cu parametri fizici mai buni decat acum, sigur ca va reveni la nationala", a spus Contra pentru PROTV.
 

Mitrita: Rautatea voastra nu ma doboara!

 

Alex Mitrita a publicat un mesaj indraznet pe o retea de socializare. "Rautatea voastra nu ma doboara, ma face mai puternic!", a anuntat jucatorul.

"Nu s-a adaptat la fusul orar!"

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, crede ca Mitrita nu s-a adaptat la fusul orar din Europa.


"Mitrita n-a reusit sa se adapteze la fusul orar. Asta sper sa fie cauza absentei din lot. Imi doresc ca el sa nu se fi adaptat la fusul orar, in niciun caz nu e vorba de valoare. Inainte de meciul cu Suedia, toata lumea il vedea pe Mitrita un jucator care poate face oricand diferenta. Totusi, nu trebuie ingropat!

Trebuie stimulat in continuare, dar Contra va gestiona asta. Nu e treaba mea sa comentez deciziile lui Contra. Ca fost antrenor de fotbal, aprob orice decizie a unui antrenor care conduce un grup”, a spus Mihai Stoichita.


VEZI SI:

**Razboi inainte de derby: FCSB, reclamata de Craiova la Comisii!

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies