Jucatorul care a ABANDONAT dupa 45 de minute in Suedia: "S-a antrenat 3 zile cu alta viteza decat ceilalti!" Dezvaluiri de la nationala

Jucatorul care a ABANDONAT dupa 45 de minute in Suedia: "S-a antrenat 3 zile cu alta viteza decat ceilalti!" Dezvaluiri de la nationala

Mitrita a rezistat in teren doar o repriza contra Suediei. In partida urmatoare, cu Feroe, nici n-a facut parte din lot.

Contra a reactionat din cauza lipsei de atitudine a fotbalistului de 8 milioane de la New York City, sustin surse din interior. Consilierul presedintelui FRF Andrei Vochin dezvaluie ce s-a intamplat cu Mitrita dupa jocul de la Stockholm.

"Nu a receptionat corect ce s-a intamplat. Eu cred ca el e constient ca a facut o repriza slaba acolo. Cifrele intaresc lucrul asta. A cazut. Dupa repriza aia, vazand cum a jucat... Dupa meci, l-am vazut cu capul plecat, fara implicare la antrenamente, ca si cum toate lucrurile s-ar fi dus dupa primele 45 de minute. Il consider in continuare un jucator tanar, un jucator pe care l-am vazut de la 16-17 ani la loturile nationale si de care am fost foarte apropiat. Dar eu cred ca el greseste sau are oameni in jurul lui care nu ii dau sfaturi corecte. Nu asa se rezolva lucrurile. Daca ai avut un joc slab, sa cazi intr-o zona de asta, in care trei zile sa te antrenezi cu alta viteza decat ceilalti...", a comentat Vochin la Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies