UPDATE: Contra neaga vehement un conflict cu Mitrita! "Nu se pune problema sa il exclud de la nationala!"

Alexandru Mitrita a avut un conflict cu Contra dupa meciul din Suedia, si a fost exclus din lot inainte de meciul cu Feroe

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Martie 2019, 21:40
Data actualizarii: Joi 28 Martie 2019, 21:52

UPDATE: Cosmin Contra neaga vehement ca ar fi avut un conflict cu Mitrita.

"Nu a existat niciun conflict, nu a existat niciun gest nepotrivit al lui Mitrita. A avut o suparare normala ca a fost schimbat dupa 45 de minute. E normal sa fie asa. Daca nu ar fi fost suparat, inseamna ca aveam o problema."

"Am vorbit cu Mitrita, i-am spus ce a gresit din punctul meu de vedere, eu cred ca baiatul a inteles."

"Discutia a fost in ziua meciului cu Feroe, cand l-am anuntat ca nu va face parte din lot. I-am explicat motivele, cred ca a inteles foarte bine."

"Nu a existat nicio problema, nu va exista nicio problema.", a spus Contra la Digisport.

UPDATE: Mitrita spune ca nu a avut niciun conflict cu Jerry Gane sau Cosmin Contra.

"Meritam sa fiu exclus din lot. Daca as fi fost in locul domnului Contra, la fel as fi facut si eu. Domnul Gane m-a debutat la 16 ani, nu aveam cum sa fac asa ceva. Mister a venit la mine la pauza, mi-a dat mana, si atata tot. Nu am avut o atitudine corecta la antrenamente si meritam sa fiu exclus din lot. Am fost suparat pe mine pentru jocul cu Suedia, nu am reusit sa driblez, sa scot oameni din joc, nu am reusit sa-mi fac jocul."

"Mesajul de pe Instagram nu este pentru staff-ul nationalei sau pentru antrenor, este pentru oamenii care m-au jignit. Sunt constient ca nu am jucat bine in prima repriza cu Suedia, dar imi doream sa mai fiu tinut pe teren ca poate in repriza a doua imi reveneam. Daca am rezultate la echipa de club, de ce sa nu ma mai cheme? Nu a fost niciun scandal, niciun conflict."

"Chiar nu stiu de ce la nationala nu sunt la acelasi nivel ca la echipa de club. Imi pun si eu intrebarea asta. Si la Craiova jucam bine, si la New York joc bine, iar cand vin la echipa nationala nu sunt la acelasi nivel",

UPDATE: Jerry Gane, secundul lui Cosmin Contra, neaga orice conflict intre staff-ul echipei nationale si Cosmin Contra.

Gane spune ca informatia conform careia Mitrita l-ar fi injurat la meciul cu Suedia este eronata.

"Nu este adevarat, nu a fost vorba de asa ceva. Nu s-a pus problema sa fie exclus definitiv, exista posibilitatea ca Mitrita sa fie in lotul nationalei la meciurile din luna iunie.


MITRITA, EXCLUS DEFINITIV?

Mitrita s-a certat cu Contra dupa meciul din Suedia, iar selectionerul este hotarat sa nu il mai cheme niciodata in mandatul sau, anunta Digisport.

Nu sunt clare motivele care au dus la aceasta ruptura, insa conflictul este evident.

Mitrita a fost singurul jucator exclus din lot inainte de meciul cu cu Feroe.

Conform Gazetei Sporturilor, motivul real al scandalului este faptul ca Alex Mitrita l-ar fi injurat pe secundul Jerry Gane in timpul meciului cu Suedia.

Contra s-a fastacit la interviu


Cosmin Contra a fost incurcat de intrebarea legata de excluderea lui Mitrita, la interviul de la PRO TV de dupa meciul cu Feroe.

Selectionerul a invocat cifrele Instat slabe ale fostului jucator al Craiovei.

"Datele Instat si ce am vazut in zilele premergatoare meciului m-au facut sa iau decizia asta", a explicat Contra.

Mitrita, mesaj pe retelele de socializare


Alex Mitrita a publicat un mesaj indraznet pe o retea de socializare. "Rautatea voastra nu ma doboara, ma face mai puternic!", a scris jucatorul.


Modifică setările cookies