Simona Halep, Miami | Halep a explicat iesirea nervoasa la adresa antrenorului sau: "Am reusit sa indrept jocul!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2019, 18:54

	Simona Halep, Miami | Halep a explicat iesirea nervoasa la adresa antrenorului sau: "Am reusit sa indrept jocul!"

Simona Halep joaca in semifinalele turneului de la Miami contra Karolinei Pliskova.

Simona Halep a eliminat-o in sferturi pe chinezoaica Qiang Wang, scor 6-4, 7-5, dar a avut parte de mai multe momente dificile pe parcursul jocului.

In primul set, Halep l-a chemat pe antrenorul Daniel Dobre sa isi verse nervii pe el, si spune ca acel moment a ajutat-o sa rupa o bariera.

"Am fost dominata de negativism, dar am fost capabila sa opresc aceasta tendinta si apoi a fost mult mai bine, m-am concentrat asupra jocului si lucrurile s-au indreptat."

"Oricum, in ceea ce priveste negativismul, am facut mari progrese."

"In ultimii doi ani, n-am pierdut prea multe partide din aceasta cauza, ci doar pentru ca n-am jucat destul de bine. Asa ca partea mentala e in regula acum, cel putin asta simt", a spus Halep, citata de Digisport.

Halep si-a varsat nervii pe Dobre: "Nu mai aplaudati cand gresesc


In primul set al meciului cu Qiang Wang, Simona a cerut interventia antrenorului Daniel Dobre. Acesta a incercat sa o linisteasca putin la scorul de 4-3 in favoarea ei.

Halep a avut, insa, o reactie nervoasa: "Cand gresesc sau cand facea ea punct nu mai aplaudati cu totii!", a spus Simona.

"Am inteles", a replicat timid Daniel Dobre.

"Si cand am nevoie, sa fie un pic mai energici baietii aia acolo", a mai spus Simona Halep, facand referire la Theo Cercel, Andrei Cristofor si Vasile Antonescu.

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies