VIDEO EXCLUSIV "Minte cum respiră, nu îl interesează fotbalul românesc". Răzvan Burleanu, distrus de un fotbalist din "Generația de Aur"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iunie 2022, 10:26
Data actualizarii: Joi 09 Iunie 2022, 10:48

Președintele Federației Române de Fotbal a participat la un eveniment cu circuit închis, cu prilejul centenarului echipei naționale.

Răzvan Burleanu a avut un discurs total neașteptat despre situația actuală a fotbalului românesc, în contextul prestațiilor jalnice ale reprezentativei României în primele două meciuri din actualul sezon din Liga Națiunilor. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a criticat în termeni duri discursul lui Răzvan Burleanu. 

"Este o manevră securisto-comunistă. Va rămâne în istorie ca cel mai slab președinte din istoria fotbalului românesc. Este bolnav pentru imaginea personală, nu își dorește decât să ajungă în structurile UEFA, minte cum respiră, nu îl interesează de echipa națională, nu îl interesează de suporteri. Îl interesează doar propria persoană", a declarat Florin Prunea la PRO ARENA.

Discursul lui Răzvan Burleanu la centenarul echipei naționale

"Sunt convins că peste o sută de ani, se va putea vorbi despre momentul schimbării de mentalitate în fotbal și despre viziunea la care s-a lucrat cândva, în anii 2020. Le urăm urmașilor noștri să aibă grijă de cele 19 echipe naționale, sau și mai multe, pentru bucuria și mândria tuturor românilor!", a spus Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!