Nationala

Meciul cu Muntenegru, in pericol sa nu se mai joace pe Cluj Arena: "Federatia are deja planul de rezerva!" VIDEO: Starea jalnica a gazonului dupa festivalul Untold

Meciul cu Muntenegru, programat pentru 4 septembrie, ar putea sa nu se mai dispute pe Cluj Arena, asta desi s-au vandut pana acum aproape 20.000 de bilete.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2016, 18:01
Data actualizarii: Sambata 20 August 2016, 18:16

Meciul cu Muntenegru ar putea sa nu se mai joace la Cluj, pentru ca gazonul a fost grav afectat de ultimul eveniment organizat pe Cluj Arena, festivalul Untold.

Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, spune ca Federatia are deja un plan de rezerva. O decizie va fi luata saptamana viitoare, dupa vizita unei comisii de la UEFA.

"Este o preocupare pentru situatia de acolo. Noi cand am contractat arena din Cluj, acum doua luni de zile, am ajuns la un acord cu autoritatile locale prin care ei s-au angajat ca suprafata va fi in conditii optime la meciul cu Muntenegru."

"Azi nu arata gazonul bine, dar cei de acolo au asigurat ca este un proces normal. FRF a luat legatura cu firma domnului Oprisan, cea care a facut terenurile de la Mogosoaia si Buftea. Va intra si el in legatura cu cei din Cluj pentru a sepune de acord asupra urmatorilor pasi. Din ce am inteles, pasii sunt buni pana acum, singura obiectie ar fi calitatea samantei, specialistul nostru spunand ca nu e de cea mai buna calitate pentru acest moment."

"Eu cred ca pana la ora meciului totul va fi ok. Daca nu va fi asa, avem doua-trei planuri de rezerva. Luni va veni un reprezent UEFA. De altfel, ei au mai venit acum cateva luni, au luat la cunostiinta ca acolo va fi Festivalul Untold. Eu cred ca se poate juca pana la urma pe Cluj Arena.", a spus Vochin la Dolce Sport.

Conform DolceSport, Federatia a vandut deja 20.000 de bilete pentru meciul cu Muntenegru.

VIDEO: Cum arata gazonul de pe Cluj Arena


VIDEO! Cat de rau arata gazonul de pe Cluj Arena cu 17 zile inainte de Romania - Muntenegru din preliminariile pentru mondial pe www.sport.ro

CITESTE SI

Modifică setările cookies