JO 2016

"E iadul pe pamant! Mai aveam jumatate de secunda si eram campion olimpic!" Momente cutremuratoare la Rio! Cum a inceput sa planga acest sportiv

Manchester City - Steaua este miercuri, 24 august, la ProTV, de la 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2016, 18:02
Data actualizarii: Sambata 20 August 2016, 18:05

Finala de la Rio la taekwondo a oferit un moment emotionant, dar si o gafa de proportii. Britanicul Lutalo Muhammad a pierdut medalia olimpica in chiar ultima secunda, in fata lui Cheick Sallah Cisse. In interviul oferit dupa meci, acesta a plans ca un copil.

"Este iadul pe pamant. Am fost la jumatate de secunda sa devin campion olimpic! Era visul meu! Nu vreau sa plang la TV, dar nu pot sa ma abtin. Imi pare rau pentru oamenii care au stat pana la ora asta sa ma vada si sa ma incurajeze. I-am dezamagit in ultima secunda", a declarat sportivul britanic.

Televiziunea din Coasta de Fildes nu a fost in masura sa difuzeze imagini de la finala concursului de taekwondo si victoria lui Cheick Cisse la Rio, care a adus primul titlu olimpic tarii sale.

O banda prezenta pe ecranele televizoarelor in repetate randuri anunta ca detinatorul drepturilor de difuzare a imaginilor a transmis atletism in loc de taekwondo.

Telespectatorii ivorieni au fost privati in acest mod de un titlu istoric obtinut de Cheick Cisse, care a facut sa se intoneze imnul national pentru prima oara in istoria Jocurilor.

CITESTE SI

Modifică setările cookies