Nationala

Marica e OUT de la Konya: "Nici nu ma lasa sa joc" Situatia DISPERATA in care a ajuns fostul atacant al nationalei

Ciprian Marica va sustine nationala Romaniei din tribune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 16:57
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 17:11

Marica a ramas in afara lotului dupa cateva luni de chin, in care a suferit doua operatii. Chiar daca si-a revenit, Marica n-a jucat. Turcii de la Konya nu se mai bazeaza pe el, iar Iordanescu a decis sa nu riste prin convocarea atacantului.

"Eu cred ca s-a discutat suficient, important este ca echipa nationala sa se califice la acest european, mai putin conteaza prezenta unui jucator. Am discutat cu colegii mei de la nationala, realizeaza si ei cat de important este acest meci. Eu cred ca nu vom avea probleme.

Ce sa le spun!? Intreaga tara asteapta o calificare. Nu trebuie sa aiba emotii, important este sa se daruiasca si sa aduca aceasta victorie", a spus Marica la Dolce.

Marica asteapta pauza de iarna pentru a-si gasi o alta echipa. Konya are probleme financiare si nu il mai plateste. Marica e disperat sa joace pentru a prinde lotul de EURO, daca Romania se califica.

"Eu ma pregatesc zi de zi, dupa ce am avut doua operatii extrem de grele. De cinci luni ma antrenez zi de zi, dar sunt probleme financiare la club si din acest motiv nu gasesc un numitor comun cu Konya. Din aceasta cauza nici nu ma lasa sa joc. Mi-au zis ca ei nu-si asuma contractul si, pana nu iau o decizie, nu voi juca. Nu am o solutie, sa vedem ce se va intampla din iarna", a mai spus Marica. 

Modifică setările cookies