Marica a reactionat pe Facebook dupa conflictul cu reporterii! "NU sunt hot, nu sunt bataus! Nu-mi luati BUCURIA sa traiesc in tara mea!" Detalii:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 17:55

	Marica a reactionat pe Facebook dupa conflictul cu reporterii! "NU sunt hot, nu sunt bataus! Nu-mi luati BUCURIA sa traiesc in tara mea!" Detalii:

► HIGH, OLANDA! Totii ochii pe pustii care ne pot trimite la BARAJ: PSV – Ajax duminica 17:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Mesajul lui Marica:

"Observ cu tristete ca se da o conotatie gresita anumitor evenimente, asa ca revin si aici cu precizari facute in conferinta de presa. In acest an, avocatii mei au trimis in repetate randuri notificari catre toate canalele media. Am cerut sa-mi fie respectate drepturile, sa nu mai fiu filmat, sa am libertate.

Indivizii despre care s-a scris m-au hartuit desi am trei actiuni judecatoresti deschise impotriva lor. M-au urmarit in permanenta. Asa nu se mai poate. Nu mai este o lipsa de respect, este o nesimtire ceea ce s-a intamplat. Repet, eu am trei procese cu reprezentantii acestei 'publicatii' si acum le voi face inca o plangere penala! Au incercat in repetate randuri sa ma santajeze, dar eu, Ciprian Marica, sunt un tip nesantajabil, imi asum situatia de persoana publica, nu am nimic de ascuns, sunt un tip direct.

E foarte trist ca la ora 3 si 50 de minute, eu dormeam iar acesti indivizi bateau cu pumnii si picioarele la usa apartamentului meu ca sa le deschid! Sunt stupefiat, asa ceva nu se poate. Nu stiu cata lume ar fi deschis usa unor agresori. Nu va spun cat de hartuit sunt si ce calvar traiesc de cand sunt in Romania. Nu se mai poate asa! Nu-mi luati bucuria de a trai in tara mea!

Sa fie clar, eu nu am un conflict cu presa, insa cu siguranta cineva are interes sa creeze unul. Indivizii respectivi in nici un caz nu sunt ziaristi! Nu faceti confuzia asta! Eu am trei procese cu aceste persoane si iata ca li se permite sa agreseze in continuare! Cum este posibil sa nu-i dai omului dreptul sa-si traiasca viata ?

De-a lungul timpului au fost tot felul de incercari ca si cea de miercuri seara. Regret foarte tare ca autoritatile nu-si protejeaza cetatenii in astfel de situatii si ca oricine poate sa te atace, sa te agreseze in orice moment! Imi pare rau ca ma aflu intr-o astfel de situatie ingrata, in loc sa vorbim despre fotbal.

Ciprian Marica nu este un bataus, nu este un hot! Familia mea, tatal meu mi-a spus mereu: nu le da atentie celor care incearca sa-ti faca rau, ignora-i si mergi mai departe! Dar nu se mai poate, s-a depasit orice limita! O sa demonstrez ca nu sunt un bataus. Las legea si pe cei care sunt datori sa faca justitie in Romania sa lamureasca acest caz.

Eu am vrut sa ma protejez de agresivitatea si injuriile care mi s-au adresat. Nu pot sa-mi permit sa reproduc atacurile cu care am fost intampinat, sunt sub limita umana! Lucrurile sunt premeditate, asta e foarte clar! Si e pacat ca se permite asta!", a scris Marica, legat de incidentul pe care l-a avut in urma cu doua nopti.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT